Nyoppussede lokaler til Bergen Elektriske Sporvei

Styreleder John Grutle overrekker nøkler til nyoppusset lokaler til Bergen Elektriske Sporvei ved Atle Ingebrigtsen.

Åpningstider:

Museet er åpent i sesong søndag fra 1200 til 1600

Barn     kr.  30,-

Voksne kr.  50,-

Familie kr. 100,-

Gateadresse:

Thormølensgate 23

Möhlenpris

Postadresse:

Bergens Tekniske Museum

Sentrum

5807 Bergen

Epost: jogr@online.no

Våre internettsider er under utvikling. Følg med for oppdateringer

Kulturnatt 13. September på Bergens Tekniske Museum

Sesongåpning

Sesongåpning for Bergens Tekniske Museum måtte dessverre utsettes til 12 mai i år og ble derfor noe forsinket grunnet opprydding og anleggsarbeid. Det arbeides blant annet med strømforsyning og ny konsesjon for museumstrikken. Dette er et omfattende arbeid som skal til for å få museumstrikken i drift igjen. Vi kommer tilbake med informasjon når alt er på plass.

Vi åpnet som vanlig sesongen med en markedsdag der det i år var gratis inngang. Det møtte opp ca 15 selgere som fikk utdelt gratis plass med stoler og bord. Kafeen var også åpen og med oppunder 500 besøkende må dagen kunne betegnes som en suksess.

DETTE ER DEN OFFISIELLE HJEMMESIDEN TIL BTM SOM REDIGERES AV MUSEETS STYRE

Marked 12. mai 2019